Szabó Rita vagyok, integrál szemléletű lelki segítő, okleveles kineziológus 

Hiszem és vallom, hogy abban tudok hitelesen és mély kapcsolódással melléd állni, amin magam is keresztülmentem, és amit magamban is megdolgoztam, elfogadtam, kiegyensúlyoztam. A válás, a komoly párkapcsolati krízisek területei többször megjárt zónák az életemben, a férfi-női kapcsolatok forgószínpadának majd’ minden területén álltam már. Kijöttem bántalmazásból, megtanultam meghúzni a határaimat. Életközépi válságom során szembenéztem a régen eltemetett vágyammal, hogy lelki segítő lehessek, nekiálltam és átalakítottam az életemet, a munkarendemet, időbeosztásomat, folytattam a rég abbahagyott tanulást.

Tanulmányi hátterem

Az Integrál Akadémián végzett tanulmányaim során megtanultam, hogy lelki elakadásaink honnan gyökereznek és melyik sérült énrészünket mivel gyógyítsuk. Az integrál szemlélet Ken Wilber amerikai filozófus nevéhez kötődik. Elmélet- és gyakorlatrendszere egyesíti a nyugati pszichoterápiás és pszichológiai ismereteket és a spirituális bölcseleti hagyományok tudatról szóló tanításait. Átfogó világ- és emberképet dolgozott ki, több száz elméletet és vallásbölcseleti filozófiát helyezett egyetlen rendszerbe.
Az Integrál Intézetben Kun Szilvinél tanultam integrál szemléletű csoportvezetést.

Több száz önismereti óra van mögöttem, családállítások, pszichodráma és bodywork alkalmak, valamint több éves egyéni- és csoportterápia. Okleveles kineziológus is vagyok, Szokán Mónikánál tanultam és bár a módszer nagyon sokat adott nekem a saját traumáim feldolgozásához, a segítő munkám során mégsem éreztem, hogy ez az én utam, szívemből választott módszerem.

Válás feldolgozást tanultam Haas Györgytől, gyászfeldolgozócsoport-vezetést pedig Singer Magdolnától. 

Itt tudsz kapcsolódni hozzám

Az adatkezelési tájékoztató tartalmát megismertem és elfogadom.